Ferie på Gran Canaria

 

Transport til og fra lufthavnen.


Billige flyrejser til Gran Canaria. Rejsebureauer. Lej en lejlighed. Billigeste fly tilbud.

Karneval

Folk som holder af selskaber, skulle besøge Gran Canaria til karnevalet i februar og marts, når øen er livligst, og der er parader og fester, der varer i adskillige uger.

Bortset fra øens lokale beboere, bliver tusinder af turister tiltrukket af de sjove og farverige karnevals fester, hvis de søger efter noget andet end blot sol, hav og sand, som øen også kan tilbyde i rigt mål.

Karnevalet i Las Palmas er den festival, der har den længste tradition i byen.

Folk fra Gran Canaria ser karnevalet som en af de mest massivt besøgte fester på øen. Hele året rundt forbereder i tusindvis af mennesker karnevalet med kun et eneste formål - at skulle more sig.

Meget af det skuespil, der foregår på karnevalet, drejer sig om Karnevalets Dronning, som bliver valgt på en stor gallaforestilling, der holdes på en nat, der betragtes som et af Karnevalets højdepunkter, men også "Comparsas" (grupper af dansere i flotte dragter), "Maras" (gade orkestre), og "Rondallas" (andre orkester af gade musikanter) spiller en ledende rolle i over to uger i februar og marts.

Karnevalet, der er lænket til påsken begynder omkring slutningen af februar, og man oplever festligheder over hele øen, idet næsten alle byer på Gran Canaria fejrer deres eget karneval. De vigtigste er Karnevalet i Las Palmas de Gran Canaria, Playa del Inglés, Arguineguín, Agüimes, Agaete og Telde, hvert enkelt af dem med et karakteristisk program og deltagelse af et stort antal mennesker.

Der er andre farverige festligheder, som for eksempel Karnevalet i Maspalomas, der foregår midt i maj. Et farverigt bøsse og lesbisk karneval rundt om i Playa del Inglés området af Maspalomas Ressort, der også har konkurrencer, hvor man vælger Karnevalets Dronning og en Drag Dronning, sammen med parader og mange begivenheder, der fokuseres omkring Yumbo Centret.


Carnival Las Palmas http://www.laspalmascarnaval.com

http://www.lpacarnaval.com/


Carnival Agüimes http://www.festivaldelsur.com


Carnival Maspalomas http://www.maspalomas.com


Havet Havne Sejling Dybhav Surfin Dykn Udflug Delfin Drinks