Ferie på Gran Canaria

 

Transport til og fra lufthavnen.


Billige flyrejser til Gran Canaria. Rejsebureauer. Lej en lejlighed. Billigeste fly tilbud.

Havet Havne Sejling Dybhavs fiskeri Surfing Dykning Udflugter Delfiner

... nyde havet

Gran Canaria er et virkeligt paradis for alle som elsker havet og de sport som er forbundede med det. En indiskutabel sandhed med tanke på at øen er vuggen til et 30-tal verdensmestre i forskellige sejlingsklasser og seks guldmedaljister: José Luis Doreste, Luis Doreste, Roberto Molina, Patricia Guerra, Domingo Manrique de Lara og Fernando León samt til Björn Dunkerbeck som har taget hjem verdensmesterskabet i vindsurfing 13 gange.

Vandtemperaturen (mellem 18° om vinteren og 22° resten af året), infrastrukturen i marinaerne samt havets og vindenes fortræffelige egenskaber gør øen til det ideale stedet for at sejle eller udøve anden vandsportåret om. Faktum er at dette er den vigtigste delen af fritidsaktiviteter på øen.

Langs den 236 kmlange kysten gives de bedste forudsætninger for alle typer af nautiske aktiviteter. Ideale skeler for sejling, havstrømme som gavner forekomsten af store fiskeribank i nærheden af kysten og en havbund af udsøgt skønhed er naturlige foretræde som gør at, mens resten af Europa lægger marine aktiviteter ned under vinteren, kan Gran Canaria fortsætte med disse aktiviteter året omkring.

For at varetage disse naturlige forhold at kunne praktisere forskelligt marine sportsgrene, er en komplet infrastruktur for almene og specifikke tjenester blevet udviklet. Næsten overalt på øen finder man virksomhed, klubber, foreninger eller förtöjningspladser for yachter hvor alle sportsvenner skal kunne virkeliggøre sine drømme om at dominere havet, færdes over bølgerne, få fine fiskefangster eller op dykke ned i denne krystalklare uendelighed.


Havet Havne Sejling Dybhav Surfin Dykn Udflug Delfin Drinks