Ferie på Gran Canaria

 

Transport til og fra lufthavnen.


Billige flyrejser til Gran Canaria. Rejsebureauer. Lej en lejlighed. Billigeste fly tilbud.

Havet Havne Sejling Dybhavs fiskeri Surfing Dykning Udflugter Delfiner

At sejle blandt delfiner

Har du lyst at sejle langs Gran Canarias kyst for at se delfiner? Det er et af de morsommeste alternativerne for feriefesterender som elsker havet. Det er ikke nødvendigt at være en erfaren sømand. Det eneste som behøves er en gran nysgerrighed og et stort ønske at have hyggeligt.

Når du mindst aner det befinder du dig i Atlanterhavet ombord på en båd eller katamaran. En rejse på jagt efter delfiner gør man ikke hver dag.

Ikke langt fra Gran Canarias kyst kan du støde på mange forskellige slagss delfiner. Man kan i arkipelagets vand se ende op på 27 forskellige valgdyr.

Gran Canaria er det perfekte stedet for at følge delfiner og iagttage hvordan de opfører i sit rigtige element.

Desuden tilbyder disse minikrydsninger muligheden at betragte smukke naturområder, undangømde grotter, fiskerihavne, marinor og slugter som snor sig ned mod havet. Dette og meget mere kan man nyde af fra bådene som afgår ved forskellige tider fra den lille bølgebryderen i Puerto Rico på sydlig delen af øen.

Om du beslutter dig for at sejle blandt delfiner og synes at du ikke bør gå glip af denne mulighed, kan du finde mere information på følgende internetsider:

Multiacuatic

Web: www.multiacuatic.com


Havet Havne Sejling Dybhav Surfin Dykn Udflug Delfin Drinks